Biografie Marlies Dekker

Personalia
Naam: Marlies Dekker
Geboortedatum: 08-01-1964
Geboorteplaats: Purmerend
Valies: verbastering van mijn voornaam en een koffer
Ontdekkt: afgeleid van mijn achternaam

Vaardigheden

Betrouwbaar    

Oplossingsgericht      

Creatief    

Betrokken    

Netwerker      

“Ik ben als mantelzorger betrokken bij de ondersteuning van mijn 90-jarige tante met dementie. Ik heb vanaf m’n 19e in het bedrijfsleven gewerkt en ga nu als YouTuber een podium geven aan dementie.

De voorspelling is dat 1 op de 3 vrouwen dementie krijgt en ik ben hier zo van geschrokken, dat ik me direct in dit onderwerp ben gaan verdiepen. Ik wil weten wat ik kan doen om te voorkomen dat ik dementie krijg, hoe ik me kan voorbereiden op een leven met dementie en wat ik daarvoor allemaal moet regelen. Ik leg contact met allerlei mensen die in hun werk of in hun privéleven te maken hebben met dementie en ik vraag hun mij hun verhaal te vertellen.

Alle kennis die ik opdoe leg ik vast met mijn camera en ga ik met jou delen via mijn YouTubekanaal en mijn Facebookpagina ‘Valies Ontdekkt Dementie’. En vanzelfsprekend ook via deze website.
En… mocht jij leuke en interessante onderwerpen kennen waar ik aandacht aan moet besteden, laat het me dan vooral weten! Laat mijn ontdekkingsreis jouw inspiratiebron worden en volg me op al mijn avonturen!”

Met hartelijke groet, Marlies Dekker

(Visited 750 times, 1 visits today)